Webutvikler / grafisk designer
Fonnfjell Reklamebyrå AS
14.03.2016 -

Jobber i dag som alt-mulig-mann i reklamebyrået med oppgaver som webdesign og temautvikling for Wordpress bygget ved hjelp av PHP, HTML og CSS. Bygger også nettsider basert på Wordpress med Elementor sidebygger.

Jeg har også laget løsning for timeregistrering og produksjon av fakturagrunnlag for byrået. Systemet tar hensyn til kundetyper, jobbtyper og forskjellige satser for side- og annonseproduksjon, og byråjobberfor kunder med spesifikke avtaler.

Avissats

I tillegg til dette har jeg ukentlig ansvar for avissats av 2 lokalaviser, Søvesten som kommer ut i Heim kommune og Østhavet som kommer ut i Vardø/Kiberg. For Østhavet har jeg også redesignet og bygget om nettavisen osthavet.no. Annonseproduksjon blir det også. Denne var opprinnelig bygget på Wordpress med Elementor sidebygger og Crocoblock tilleggsmoduler. Nettsider er videreført på denne plattformen.

Fotografering

Et og annet fotooppdrag blir det også. Har fotografert, filmet og produsert ferdig film. Annet forefallende arbeid.

Kontortjeneste

Ansvarlig for kontortjeneste som sørger for distribusjon 1 lokalavis, tidligere inntil 5. Arbeidet inkluderer ajourhold av abonnenter, registrering, rapportering av løssalg og abonnementstatistikk, prissetting og fakturering av annonser. Vedlikehold av interne distribusjonsruter og rutiner.

IT-verktøy

Jeg har kunnskap om bruk av mange verktøy, bl.a:

  • Adobe Creative Suite
  • Apple Final Cut, Motion og Compressor
  • Microsoft Office
  • Og mye mye annet...

 

Andre arbeidsgivere // jobber
Velg
Kontakt meg