2022

Dette har preget året
(Alle bilder fotografert med elendig mobilkamera, speilrefleksen har ligget død i år)
Januar:Første nyttårsdag, på vei hjem etter feiring i Jämtland

På vei hjem

Februar:Etter flytting nr 2 på 7 måneder, har vi kommet litt i orden

Det ble ikke helt som vi tenkte...

Etter å ha gledet oss i over 1 1/2 år til å komme inn til Trondheim som fastboende, ble gleden kortvarig på Lilleby Triangel. Etter 2 måneder bestemte vi oss for å selge, etter 7 måneder flyttet vi inn i Tessems veg. Mye bedere…

Mars:Nytt trefall et par timer etter ankomst til svigers i påska
April:Lisa i gang med plantekasser på Smedstua

Stjålet...

Nytt sykkelhjul. Det forrige ble stjålet på Lilleby
Mai:Med Rosenborg bakeri rett over veien er det fort gjort å kjøpe et Fransk surdeigsbrød

Noe godt attåt

Juni:Da Caizer kom tilbake...
Om Caizer kan komme tilbake?
Spørsmålet ble besvart med et rungende "JAAAAA". Besøk på hytta i Selbu hos venner ble det også. Og ikke minst, Vilde Marie og Vegard feirer Bachelor.
Juli:Mange fine turer. Caizer og Lisa på Flatruet i Jämtland
August:Mange turer preger også denne måneden
September:Besøk i Jämtland, vi maler om, og god mat
Ikke helt fornøyd med fargene

Vi flyttet inn i en “meget grønn” leilighet i Tessems veg. Helt klart “in-farger”, men for mye av det gode. Vi har malt om nesten hele leiligheten og er blitt godt fornøyd med det. Jämtlandsbesøk ble det også tid til.

Vilde Marie har reist til London for å ta master i statsvitenskap på Kings College. Lykke til vennen! Marius jobber på som elektriker i Bravida. Stå på!

Oktober:Stort sett hverdager, Caizer med ny favoritt-plass
November:Magiske øyeblikk
Denne måneden har gitt oss flere

Kuhaugen blir ofte besøkt morgen og kveld. Dette har gitt oss mange fine øyeblikk.

På slutten av måneden feiret Petter fødselsdag i hyggelig lag med kone, søsken, svigerinne, svoger, gode venner og sønn. På menyen stod det bla. ytrefilet av rein.

Petter har jobbet med mye avissats og noen nettsider i høst, mens Lisa har hatt litt for høyt blodtrykk, og bikkja begynner å bli bortskjemt…

Desember:Nye tradisjoner, snart nytt år
Mye god mat og nye oppskrifter

Vi har i gjennom høsten etablert nye tradisjoner på fredager. Her utfordrer vi hverandre med nye oppskrifter og kombinasjoner med vin. Lisa går tur med Caizer mens Petter står for matlagingen. Noen ganger er det en overaskelse for Lisa hva som blir servert, andre ganger for Petter og hva han skal lage. Da dekker vi til fest.

Godt nytt år og takk for det gamle!

Lisa om meg takker alle kjente for at vi har hatt et fint år med mere sosial omgang enn på flere år. Dette var viktig for oss da vi valgte flytte fra enebolig i Lånke til leilighet i Trondheim. 

For meg (Petter) er det magisk å være i Jämtland og nyte den flotte Storsjöbygden. Jeg avslutter årets kavalkade med å vis dere hvor flott det er her. På morgenturen i dag fikk jeg og Caizer oppleve en stor flokk (25-30) orrfugler – stort for både jakthund og jeger. Se bilder i albumet nedenfor. Godt nytt år!

Ny nettside eller grafisk profil?

Jeg har mitt daglige virke i Fonnfjell Reklamebyrå på Stjørdal og har dyktige kolleger på grafisk arbeid. Jeg utvikler hjemmesider og jobber med avissats for flere aviser. Har du eller din bedrift eller organisasjon behov for tjenester,
tar du kontakt med oss!
Bør noen andre se dette?
Del historien vår på:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Kontakt meg